Value Innovation

Monday, November 20, 2017

After : Set 1+1+3 Fabric



Assalamualaikum wbt...
Salam Monday Blues

Ok kali ni kami nak update projek2 yg kami terima
Set 1+1+3 ni ade kami up di Set 1+1+3 Fabric
Anda boleh lihat condition before nye di sana

Seperti yg dinyatakan
Set ini dah pon siap refurbish and reupholstery dgn fabric
Kemas kan, nampak mcm baru turun lori IKEA

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Monday, November 13, 2017

Set Jati Classic 1+1+2+3





Assalamualaikum wbt
Salam Monday Bluessssss
Ok pagini kami nak update sikit projek2 yg dh siap

Ini set Jati Classic 1+1+2+3 dari Denai Alam
Jati Classic ini kami leraikan dia
Refurbish condition dia start dr frame
Kami repolish & revarnish mcm baru
Then kusyennye kami reupholstery dgn fabric Classic
Fuhhh mmg kembali ke asalnye
Calassic...sesuatu yg tak ternilai bg sesetengah org

Alhamdulillah siap sudah

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Friday, November 10, 2017

Set 2+1 Comel


Salam
OK ini kalilah update projek2 yg lepas

Sofa ni dtgnye xjauh dr kedai kami
Sg Buloh je

Owner nak repair balik & reupholstery dgn fabric bunga2 cinta
Comel sungguh sofa ni sebenarnye
Geram kami dibuatnye
Hahaha

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

L-Shape Recliner


Salam
Alhamdulillah
Lagi projek baru masuk

Seat L-Shape Recliner ini datang dari Batu Caves
Ownernye nak salin kepada Fabric Waterproof
Biar tahan lama
Anak kecik ramai katenye
Mudah jaga

Nantikan ia siap kelak
Inshallah...

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Set 1+1+3 Fabric



Assalamualaikum wbt
Salam Jumaat penoh Baraqah

Kalini nak tayang projek2 yg baru masok

Set 1+1+3 ini berasal dr Putrajaya
Sofa ini akan direfurbish & reupholstery kepada fabric
Nantikan ia siap kelak

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Monday, November 6, 2017

Chesterfield Genuine Cow Leather




Salam
Lagi update projek2 kami bulan lepas


Ini salah satu projek kami yg gempak bulan lepas
Chesterfield with Genuine Leather

Kulit asal sudah mula menunjukkan keuzurannye dimamah usia
Maka owner dgn penuh kasih sayang, ingin kembali membalut sofa Chesterfield beliau dgn Genuine Cow Leather jugak
Org yg penah merasa pakai sofa ori leather dia tahu kualiti & kesedapan serta ke empukkan pakai Genuine Leather ni
Kene plak sofa Mat Salleh cenggini
Mmg superb selesa

Projek pon dh siap deliver
Alhamdulillah owner puas hati

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa 

SET 1+2+3 PU




Salam
Lagi update antare projek2 kami bulan Oktober 2017 lepas

Set 1+2+3 ini berasal dari Saujana Utama
Sofa asalnye dibalut PVC
PVC seperti mane yg kami selalu tekankan
PVC ini tidak tahan lama
Paling kuat kami jumpa 2 tahun
Lepastu mesti dh kopek2

Owner telah memilih untuk balut balik sofa kesayangannye dgn PU Leather
PU ni nampak mcm PVC je, tp kualiti dia sgt2 berlainan
Harga pon dekat double
Tapi kami berani kata 4 tahun Inshallah boleh tahan

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa